תזונה צמחונית בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

02/03/2014 | 20:59 | מאת: יעל

שלום שירי אני בשבוע 13 בשל היותי צמחונית אני חוששת לעניין הברזל בהמלך ההריון עד היום לא נזקקי ליטול תוספים של B12 בדיקות אחרונות היו קצת גבוליות (153 כאשר הגבול התחתון הוא 115). האם מעבר לתזונה עליה הקפדתי עד היום ישנם דברים נוספים שכדאי לקחת בחשבון. ירקות מסוימים, תבשילים ועוד... תודה

04/03/2014 | 19:32 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

יעל שלום, המקור העיקרי לB12 בתזונה הוא בעיקר במוצרי בשר וקצת במוצרי חלב. ערכים כפי שציינת הם אכן גבוליים ולכן מומלץ לפנות לרופא המטפל על מנת לראות האם יש צורך התוסף.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון