סכרת הריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

24/02/2014 | 06:37 | מאת: אודי

בוקר טוב אני בהריון רביעי כאשר מההריון הראשון גילו שיש לי סכרת הריון מזריקה אינסולין 4 פעמים ביום וכמובן במשך היום עם בדיקות ערכי סוכר כרגע בשבוע 22 בימים האחרונים לא מצליחה להיות מאוזנת מזריקה 18 יח' לפני האוכל ושעתיים לאחר מכן עם 180 ערך סוכר לאחר שעה נוספת ביצעתי בדיקה והערך היה 190 ההיתכן (לא אכלתי דבר )מה לעשות??? אשמח לתשובה

24/02/2014 | 13:51 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

שלום, יש המון אינפורמציה חסרה בשאלה שלך. בהחלט יש מצבים בהם יש קפיצה גבוהה יותר של סוכר אחרי 3 שעות. זה תלוי בסוג האוכל, סוג האינסולין, ארוחות הביניים, שעת הארוחה, זמן צום וכו'. יש כמובן גם טעויות בתוצאות לפעמים, במידה ולא שוטפים ידיים אחרי האוכל אז יכול להישאר קצת סוכר על האצבע שמשבש את הבדיקה. בלתי אפשרי לתת תשובה לפי הנתונים שרשמת, לגבי מה ניתן לעשות. ממליצה בחום להיות במעקב צמוד אצל דיאטנית המתמחה בסכרת הריון על מנת לקבל תשובות מלאות.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון