נסיון להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

19/02/2014 | 16:26 | מאת: רוני

שלום רב, בעלי ואני מנסים להיכנס להריון מחודש מאי 2013. אף על פי שחודש אחד בעלי לא היה בכלל בארץ ושבעוד חודשיים שלושה בערך קיימנו יחסים לא על סמך ביוץ, אני עדיין מודאגת ולחוצה גם בגלל הברור מאליו שאנו כבר כל כך רוצים הריון וגם בגלל שבחודש האחרון קיימנו יחסים כל יום ובכל זאת קבלתי מחזור. אני מבינה שעדיף לנסות לפני הביוץ אך איך אני אמורה לדעת מתי והאם יש סיכוי שיש לבעלי או לי בעיה אחרי כל כך הרבה נסיונות? דבר נוסף בבקשה, המחזור שלי הוא בסך הכל שלושה ימים אבל הדימום שלי ממש מועט עד כדי הפרשות חומות בלבד, האם יש מצב שאין לי מספיק רירית כדי להחזיק הריון וזאת הסיבה לכשלונות? תודה רבה מראש

23/02/2014 | 09:45 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

רוני שלום, דבר ראשון לאחר חצי שנה של נסיונות כניסה להריון ללא הצלחה מומלץ לגשת לרופא הנשים/מומחה פריון על מנת להתייעץ איתו. בחצי שנה הראשונה לא חייבים לקיים יחסים על בסיס ביוץ, אך לא מומלץ לקיים יחסים כל יום כיוון שזה מוריד את איכות הזרע. על מנת לדעת מתי הביוץ המדוייק שלך, יש להתייעץ עם רופא מומחה פריון. אני ממליצה לפני שאת נכנסת ללחץ ומתחילה להיכנס לכל מיני ספקולציות לגבי מצבכם, ללכת להתייעץ עם רופא פריון שיכוון אותכם לפתרון. המון בהצלחה

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון