פמינה ומולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

18/02/2014 | 20:30 | מאת: דנה

שלום, אני לוקחת 2 כדורי ברזל פלוס של פמינה. האם נכון לא לאכול לפני או אחרי מוצרי חלב? מה ההנחיות המדוייקות וכיצד להגדיל את הספיגה? ומתי לקחת את המולטי ויטמין ואלספה 9 חודשים? האם אפשר לקחת הכל ביחד? אני בחודש החמישי להריון. ברזל 11.3

19/02/2014 | 13:30 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

דנה שלום, כדורי ברזל עדיף לקחת לאחר ארוחה פרווה או ארוחה בשרית על מנת למקסם את הספיגה. בנוסף מומלץ לאכול באותה ארוחה מוצר שעשיר בויטמין C כגון: עגבניה, גמבה, פרי הדר וכו. גם את שאר התוספים עדיף לקחת אחרי אוכל. מומלץ לא לצרוך את הברזל עם המולטי על מנת למקסם ספיגה גם של הברזל וגם של שאר הויטמנים המינרלים.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון