מחלת מעי דלקתי והריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

18/02/2014 | 19:19 | מאת: שרון

שלום. אני אובחנתי עם מחלת מעי דלקתית ולוקחת תרופות (כדורים) בשם רפאסל.זה ההריון הראשון שלי ואני בחודש 3. ממה שהבנתי התרופות האלו מורידות את ספיגת החומצה הפולית בגוף ועכשיו אני לוקחת מינון של 5 גרם של חומצה פולית. האם זה מינון גבוהה מידי? אילו עוד השלכות יש לתרופה הזאת על התינוק?

18/02/2014 | 19:44 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

שרון שלום, המינונים הגבוהים של התוסף, אכן מיועדים בדיוק למצבים שאת מתארת. במידה והרופא המליץ לך על המינון הנ"ל,זה בגלל בחוסר בספיגה. לגבי ההשלכות של התרופה על ההריון יש לשאול רופא.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון