פורום להורי ילדים חולי R.P

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

17/11/2013 | 15:33 | מאת: עינת

פרופ' יאיר מורד שלום רב, היכן קיים פורום להורים של ילדים שאובחנו כחולי R.P? למרות חיפושיי, כל מה שמצאתי היה פורומים לחולים מבוגרים בלבד.

17/11/2013 | 18:09 | מאת: פרופ' יאיר מורד

לצערי לא קיים פורום כזה. אולי תקימי??

18/11/2013 | 13:05 | מאת: עינת

אשמח להקים פורום כזה. נראה לי שהדבר יעזור להורים רבים. במסגרת היותנו מטופלים מזה כשנה וחצי, ידוע לי כי קיים מספר מוגבל ויחסית קטן של רופאים שעוסקים במחלות גנטיות של ניוון הרישתית אצל ילדים, אודה לך אם תנחה אותי למי או לאן עליי לפנות בנוגע להקמת פורום להורי ילדים החולים ב-R.P. תודה רבה עינת

19/11/2013 | 10:46 | מאת: צוות האתר
אנו נבדוק את האפשרות להקמת פורום בנושא זה ב-doctors צוות האתר

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות