מתי לנתח עין פוזלת

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

10/08/2014 | 18:17 | מאת: אפרים

שלום, הבן שלי בן 4 יש לו פזילה ועין עצלה. הוא בטיפול לתיקון העין העצלה ע"י רטיה, והמליצו על ניתוח לתיקון הפזילה. השאלה שלי היא מתי לבצע את הניתוח? קודם טיפול בעין עצלה ואחרי זה ניתוח, או ההיפיך? שאלה נוספת: ראיתי סירטון שלך ובו אתה ממליץ על תוכנות לטיפול בפזילה. האם תוכנות אלו יעילות, והאם אתה יכול להמליץ על תוכנה? תודה.

28/08/2014 | 17:57 | מאת: פרופ' יאיר מורד

עדיף לתקן את העין העצלה קודם לניתוח. כך יהיו תוצאות טובות יותר.

02/09/2014 | 11:57 | מאת: אפרים

תודה על תשובתך. שאלה נוספת, האם יש טיפול בארץ של Vision Therapy לטיפול בפזילה, טרם ביצוע ניתוח? תודה מראש.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות