פזילה שחלה בגיל מבוגר.

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

08/12/2013 | 00:28 | מאת: קובי

שלום דוקטור יאיר וגולשי האתר. לאחרונה חלה פזילה אצל אחותי בעין ימין לצד שמאל. היא בת 18 ולאט לאט היני שם כי המצב מחמיר. שמתי לב שכשהיא מסתכלת למטרות רחוקות ובזויות מסוימות הפזילה נראית וכי במטרות קרובות כמו הפלאפון הנייד, ספר, מחשב, כאשר מסתכלת לאוביקט בצורה חזיתית וישירה אין פזילה. האם אפשר לתקן את הדבר או שאכן הוא בלתי הפיך? מדוע זה נגרם ? האם אפשר לעצור את זה בשלב זה ? האם תחול החמרה ? אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות. בברכה קובי.

08/12/2013 | 00:29 | מאת: קובי

פרופסור*

08/12/2013 | 10:07 | מאת: פרופ' יאיר מורד

שלום רב עקרונית כל פזילה היא ברת תיקון. יתכן שיש צורך בתרגילי עיניים אן אפילו בניתוח. יש צורך לבדוק. פרופ מורד

11/12/2013 | 13:47 | מאת: אבי

http://www.youtube.com/watch?v=oD_WiOlgDa4

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות