מכה מעפרון באיזור העין לילד

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

11/04/2024 | 11:33 | מאת: נתי

במהלך ריב בגן הושלך עפרון שפגע באזור העין של הילדה. בערב הילדה התלוננה על קושי לעצום את העין ונראתה אדמימות בחלק התחתון של העין. האמא לקחה את הילדה למיון עיניים והאבחנה היתה שהכל תקין והילדה קיבלה טיפות עיניים אופלוקס. מקריאה בהנחיות היצרן כתוב בצורה מודגשת כי הטיפות אסורות לילדים ולנוער. האם לתת לילדה את הטיפות? האם עדיף לפנות ולבקש תחליפים? אני בדילמה. תודה

שלום פגיעה בחלק התחתון של העין מצריכה כיסוי אנטיביוטי למספר ימים. טיפול באופלוקס הינו בטוח לאחר גיל שנה.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות