סינוור חזק בגלל בדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

03/02/2024 | 10:56 | מאת: עדן

שלום, לפני 3 ימים, עשו לי בדיקה להרחבת אישונים. שמו לי 2 סוגים של טיפות להרחבת אישונים, אחד מהם זה טיפות אפרין. הטיפות גרמו לי לסינוור חזק. ולסינוור חזק ממש עוד יותר כאשר הרופא ביצע את בדיקת העיניים עם מכשיר שעשה אור חזק ממש של סינוור בעיניים. מאז הבדיקה אני לא יכולה לסבול אור, יש לי לחץ בעין וחוסר סבילות לאור. דבר שלא היה לי לפני הבדיקה. אני מפחדת שמה נפגע משהו. האם יכול להיגרם נזק מהבדיקה? האם צריך לפנות לרופא? האם ידוע לך על מצב כזה לאחר בדיקה? תודה

שלום, זהו פורום לרפואת עיניים בילדים. ובכל אופן אור בדיקה אינו גורם לנזק עיני!

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות