בעיה מלחיצה לתינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

14/06/2023 | 18:16 | מאת: יעל

אצל בני התגלתה בבדיקת רופא עינים, קוצר ראיה, הוא בן 4 חודשים. ולאחרונה קראתי על תסמונת פרוגוריה והזדקנות מהירה. האם זה יכול להיות קשור לבעיה שהתגלתה לתינוק שלי אני נורא בלחץ ואשמח לתשובה מהר!

שלום, שאלות רבות עולות קודם לשאלתך מדוע הוא נבדק כל כך מוקדם מדוע את חושדת בתסמונת המדוברת קוצר ראיה בגיל 4 חודשים קשור לגנים רבים מעל 100 במספר. קוצר ראיה עשוי להיות מבודד או נלווה לתסמונת ססטמית. ניתן לבצע בדיקות גנטיות בנושא.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות