רישיון עם מוגבלות בעין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

31/01/2023 | 22:59 | מאת: מיכאל

יש לי עין עצלה (פזילה כלפי חוץ) בעין ימין זה מונע אותי להוציא רישיון או שאני כן יוכל להוציא רישיון?

שלום עין עצלה ופזילה אינם קריטריונים למתן רישיון נהיגה. חדות הראיה ושדה ראיה הם התנאי לרישיון נהיגה - אם יש לך חדות ראיה טובה לא תהיה לך בעיה להוציא רישיון נהיגה.

01/02/2023 | 07:59 | מאת: מיכאל

אז אני יכול להוציא עם חדות העין שלי בסדר?

כן, חדות ראיה ושדה ראיה תקינים יאפשרו לך להוציא רשיון נהיגה.

01/02/2023 | 20:09 | מאת: מיכאל

תודה רבה

04/02/2023 | 12:50 | מאת: מיכאל

אם לא תקין שמים משקפיים או לא נותנים להוציא?

אתה שואל את אותה שאלה שוב?

04/02/2023 | 17:23 | מאת: מיכאל

כן השאלה שלי אם הוא לא תקיו חדות העין אז שמים משקפיים?

ירידה בראיה נובעת מ 1. צורך במשקפים 2. מחלות עיניים - ואז משקפיים לא יעזרו! אני ממליץ על ביצוע בדיקה אצל רופא עיניים לצורך מענה על שאלותך

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות