שאלה אודות בדיקת עיניים מקיפה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

09/01/2023 | 17:45 | מאת: שירלי

שלום ד ר יובל, הגעתי אלייך דרך עמותת לראות. באמצעות פוסט באינסטגרם אודות בדיקת עיניים מיוחדת שמבצעת ד ר מוסטובוי. יש לי תאומים בני 3 וחודשיים המאובחנים על הרצף האוטיסטי. שאלתי את העמותה איך מבצעים בדיקת עיניים מיוחדת זו במסגרת המחקר שצויין בפוסט והם הפנו אותי אלייך. אם תוכן לכוון אותי לקבלת מידע קונקרטי, מאד אודה. ערב טוב, שירלי

בדיקות עיניים בילדים בגיל זה בדיקת פזילה, עין עצלה הם הבדיקות המיוחדות. בדיקות אלו חשובות על מנת לנצל את חלון הזמן לטיפול (גיל 7 שנים) הבדיקות מתבצעות בכלל מרפאות עיניים ילדים.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות