בדיקת ראיה ילדה בכיתה א'

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

13/12/2022 | 10:55 | מאת: אורית

שלום, לביתי בת ה-6 נערכה אתמול בדיקת ראייה והתוצאות הן: עין ימין מינוס רבע, צילינדר מינוס חצי (זוית 130) עין שמאל מינוס שלושתרבעי, צילינדר מינוס חצי (זוית 50) הבדיקה נערכה אצל אופטורפיסטית ולא אצל רופאת עיניים, והיא קבעה שצריכה משקפיים. יש לציין שהילדה מעולם לא התלוננה, לא שפשפה עיניים או התקרבה כדי לראות דבר מה. האם זה אכן מספרים שדורשים משקפיים באופן קבוע או שרצוי ללכת לעוד חוות דעת? תודה רבה.

שלום, במקרה זה יתכן וישנו ליקוי ראיה קל אך לפני התאמת משקפיים אמליץ על בדיקה נוספת בדיקה בהרחבת אישון המתבצעת על ידי רופא עיניים.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות