חדות ראיה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

21/07/2022 | 16:20 | מאת:

לום רב, האם הגיוני שבבדיקה לפני כשנה תתקבל ראיה 6/6 לפני כ- 4 חודשיפ 6/6 חלקי ולאחר 4 חודשים 6/9? האם זוהי טעות? אשמח להסבר. האם אפשר לדעת על סמך מרשם משקפיים, את תוצאות רפרקציה מהי חדות ההראיה ללא משקפיים?

28/07/2022 | 09:06 | מאת: ד"ר יונינה רון

זה בהחלט מהלך שיכול להתאים לקוצר ראיה קל שמתקדם. בדיקת חדות ראיה בדרך כלל מבוצעת בלי ועם מישקפיים על מנת לוודא שהמישקפיים מתאימים. ניתן להעריך מה תהיה חדות הראיה ללא מישקפיים על סמך המספר במישקפיים אבל בדרך כלל לא עושים זאת

22/09/2022 | 01:12 | מאת:

במקרה של מבוגר, האם תתכן היפראופיה 0שלא הייתה קודם) במצב כזה? תודה

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות