Presbyopia ו\ אן HYPERMETROPIA

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

21/07/2022 | 15:47 | מאת:

שלום, כיצד והאם ניתן לדעת אם יש Presbyopia ו\ אן HYPERMETROPIA על סמך תוצאות רפרקציה ו / אן מרשם משקפיים? אשמח לפרטים כדי לדעת לפענח. תודה

28/07/2022 | 09:00 | מאת: ד"ר יונינה רון

פרסביופיה, או זקן ראיה, הוא תהליך פיזיולוגי בו העיניים מאבדות את היכולת להתמקד לקרוב. זהו תהליך תלוי גיל ומאובחן על ידי בדיקת חדות ראיה לקרוב ותיקון עם מישקפיים. רוחק ראיה הוא מצב בו מלכתחילה העין זקוקה לתיקון עם עדשות מרכזות והוא לא תלוי גיל. האבחון נעשה בעזרת בדיקת רפרקציה, רצוי עם טיפות מסוג ציקלופנטולט

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות