בדיקת ראייה ותפקודי עיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

27/06/2022 | 12:47 | מאת:

שלום, לאנשים מבוגרים עם הפרעת קשב, עין עצלה ופזילה, אשר לא לוקחים ריטלין/ קולצרטה באןפן קבוע, האם בדיקת ראיה ובדיקות אורטופטיסטיות(כולל זווית פזילה ו- WORTH 4 DOT TEST) מומלץ לעשות ללא ריטלין/ קונצרטה? זה משנה? תודה.

09/07/2022 | 16:35 | מאת: ד"ר יונינה רון

תוצאות הבדיקה לא משתנות על ידי שימוש בטיפול תרופתי להפרעות קשב ורכוז. הבדיקה יכולה לקחת זמן ודורשת סבלנות, כך דאם לדעתך זה יעזור לתת טף פעולה בבדיקה, מומלץ לקחת. בהצלחה

21/07/2022 | 15:46 | מאת:

תודה. האם תרופה לטיפול בהפרעת קשב (כגון ריטלין/ קונצרטה) יכולה לתקן/ להחליש זווית פזילה בזמן שנוטלים אותה? האם יש לה השפעה על חדות ראיה? תודה

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות