WORTH 4 DOT TEST

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

30/05/2022 | 18:51 | מאת: ללל

שלום מהי המשמעות אם בבדיקת WORTH 4 DOT TEST מתקבלות תוצאות שונות בזמנים שונים? מה ההבדל אם עושים את הבדיקה באור או בחושך? מה המשמעות אם עושים את הבדיקה באור? האם יש זמן שיותר טוב לבצע את הבדיקה? האם משנה יום/צהריים.לילה? האם משנה שעות שינה? תודה

26/06/2022 | 10:22 | מאת: ד"ר יונינה רון

מדובר בבדיקה המבוצעת לבדיקת ראיה דו עינית. תנאי הבדיקה לא אמורים שנות את התוצאה אם הבעיה היא קבועה ומשמעותית. ההבדל היחיד הוא בין בדיקה לקרוב ובדיקה לרחוק.

27/06/2022 | 12:43 | מאת:

ואם הבעיה לא קבועה? אם יש שינויים בין בדיקות שונות? מה המשמעות של בדיקת WORTH 4 DOT TEST באור?

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות