מתן טיפות עיניים אטרופין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

16/03/2022 | 11:49 | מאת: מקס

הבן שלי החל טיפול בטיפות אטרופין לבלימת הידרדרות קוצר ראייה. הוא מתקשה שישימו לו את הטיפות בתוך העין, ולכן אני שם לו בקצה העין (בלוטת הדמעות) והוא ממצמץ כדי שייכנס. האם זו דרך טובה? ואם לא, האם יש לך המלצות מה לעשות?

20/03/2022 | 10:24 | מאת: ד"ר עלוית וולף

הי, טיפות הן אכן אתגר לילדים רבים. ניתן לשים טיפות בחלק של העי שקרוב שקרוב לאף בשכיבה ולוודא שהטיפות ניכנסות בזמן שהוא פותח את העיניים( ולא זולגות על הלחיים ולא ניכנסות לעיין). עם הזמן רוב הילדים עוברים לדרך המתן הרגילה. בהצלחה

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות