דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

28/02/2022 | 18:57 | מאת:

בדיקה וטיפול אורטופטי למבוגר (אחרי בדיקה כללית מהירה אצל רופא עיניים כללי). 1) מה עקיף רופא עיניים או אורתופטיסט? 2) למה והאם צריך טיפות? 3) היכן יותר מדויק ואיפה עדיף בית חולים, קופת חולים או פרטי? תודה

28/02/2022 | 21:42 | מאת: ד"ר עלוית וולף

לא ברור מה התלונות ולכן קשה לענות בדיקה אורתופטית היא בדיקה משלימה לבדיקת תנועות עיניים, פזילה ובעיות בתפקוד דו עייני. מקובל לבצע אחרי בדיקה מלאה של רופא עיניים. לטיפות עיניים מספר שימושים בבדיקה,במבוגרים בדיקת המקטע האחורי של העין ולפי הצורך גם בדיקת התשבורת (המספר). בהצלחה.

01/03/2022 | 14:51 | מאת:

בדיקה אם ניתן לשפר משהו בראיה/ ראייה תלת מימדית במבוגר עם עין עצלה ואולי פזילה. איזו בדיקה אמור לעשות רופא עיניים? אם נעשתה בדיקה שגרתית אצל רופא עיניים כללי ואח"כ הולכים לאורתופטיסט זה מספיק, או שמומלץ משהו אחר? האם עדיף שיעשה בבית חולים, או מספיק פרטי ומדוע? האם צריך טיפות? יש אורתופטיסטים שממליצים בית חולים. מדוע? כי שם נתונים טיפות? איזה בית חולים מומלץ בצפון? תודה רבה

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות