אבחון אורתופטי

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

27/01/2022 | 17:51 | מאת:

שלום, האם אבחון אורתופטי ע"י אורתופטיס/טית מדוייק יותר כשהוא נעשה בבית חולים מאשר באופן פרטי מחוץ לבית חולים? אם כן מדוע? אשמח להמלצה על בית חולים בצפון לאבחון וטיפול אורתופטי למבוגרים.

28/01/2022 | 11:05 | מאת: ד"ר עלוית וולף

הי, אבחון אורתופטי מבוצע ע״י אורתופטיסט/ית, שלרוב עובד גם בבי״ח וגם באופן פרטי. השאלה העיקרית היא האם יש צורך בהערכה נוספת ע״י רופא עיניים או שזה כבר בוצע? בצפון ברוב מרפאות עיניים ילדים ופזילה בבתי החולים יש גם רופא/ת עיניים ילדים וגם אורתופטיסט/ית.

07/02/2022 | 11:03 | מאת: אבחון אורתופטי

איך יודעים? נעשתה בדיקה כללית בלבד ע"י עיניים כללי. האם מספיק אורתופטיסט? האם משנה אם הבדיקה תהיה בבית חולים, בקופת חולים, או באופן פרטי פרטי, לא בבית חולים? אם כן מדוע? למבוגר, האם חייבים לשים טיפות? אם כן לשם מה? היכן מומלץ בצפון? תודה

07/02/2022 | 11:04 | מאת: אבחון אורתופטי

התכוונתי שנעשתה בדיקה כללית בלבד ע"י רופא עיניים כללי.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות