עין ימין שקועה חשד לבעיה בארובה ועיוות בעפעף העליון מה עושים??

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

27/08/2021 | 16:54 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 בעבר היה לי בעיה בעין ימין עם עפעף מעוותת עליונה ואי סמטרי במבנה הארובה המליצו לי לעשות עדשה סקלרלרית שרופא פלסטיקה צריך לחתום על טופס של משרד הבריאות בינתיים אני עוד לא רואה דרך החוצה השאלה שלי היא: אני כרגע לפני נישואין שנית ואני לא יודעת מה לעשות המצב מעצבן אותי בגלל שעשיתי בעבר צילום שיניים וראו שם את העין וגם הרבה צילומי רשתית שראו שם איי סמיטרי של העין אני יודעת שבגיל יש צניחת עפעפיים אמיתי האם אני יכולה עכשיו לחכות לגיל יותר מאוחר עם הבעיה??? ואז לא יהיה אפשרי בכלל לעשות משהו כי יהיה גם בעיה של העפעפיים עכשיו וגם בעיה של העפעפיים מי הגיל אז תודה רבה תודה רבה אבחנה רופא עינייםף האם אפשר לדחות כזה דבר כשמודבר בהרבה שנים ללא טיפול גם מבחינת ביטחון עצמי אני מורידה את הראש בגלל זה כל הזמן אני כבר בת 28 אבחנה רופא עיניים בקופת חולים: תנועות עיניים מלאות ללא דיפולפיה perrla אין rapd מקטע קדמי שקט דיסקות תקינות 1 mrd הוא 5 מ"מ מימין 4 מ"מ מי שמאל בספק מפתח עפעפיים קטן מעט יותר משמאל שאלה ליועץ אוקלופלסטי עין ימין שקועה?? או שאפשר עדיין לחכות באותו זמן עד אחרי החגים לטיפול תודה רבה

28/10/2021 | 06:38 | מאת: ד"ר עלוית וולף

אם קיימת בעיה בארובה מומלץ לפנות לרופא אקולופלסטיקאי להערכה.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות