תשובת אם.אר.אי ובדיקת קרקעית העין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

09/07/2021 | 12:50 | מאת: אמא

שלום רב! רציתי לדעת מה זה אומר תשובת בדיקת אם.אר.אי הקומפלקסים האופטיים מעט מורחבים ומפותלים ויש רושם להאדרה בדיסקה/פפילה משמאל והאם בדיקת קרקעית העין אצל רופא עיניים שוללת כל בעיה? תודה מראש

12/07/2021 | 17:34 | מאת: ד"ר עלוית וולף

ישנה אבחנה מבדלת לממצאים בבדיקה, איזה רופא ולמה הפנו אותך לבדיקת ההדמיה? בדיקת רופאת עיניים בודקץ אם ישנה השפעה על תפקוד ועל מבנה העצב ויכולה לכוון את שאר הבירור והטיפול לפי הממצאים. לפעמים יש צורך בבדיקות נוספות כמו אולטרסאונד ו oct. בהצלחה.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות