תוספת לשאלה הקודמת אודות פזילה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

14/06/2021 | 23:50 | מאת: אהוד

בני הסובל מפזילה עבר בדיקה שבה נכתב שיש תנועה מצויינת יחסית של אבדוקציה רק 2 minus .רציתי לדעת מה הכוונה במשפט כי אני רואה שיש לו מגבלה להזיז את העין לכיוון חוץ

15/06/2021 | 09:32 | מאת: ד"ר עלוית וולף

אבדוקציה היא תנועת העין כלפי חוץ (לכיוון האוזן) . כאשר התנועה מלאה המספר הוא 0 כי אין מגבלה כלל, כאשר העין לא זזה מעבר לקו האמצע ההגבלה היא 4-, אצל בנך יש תנועתיות מסויימת אך מוגבלת (כפי שגם אתה מתאר). לא פרטת לגבי הסיבה להגבלה והפזילה אצל בנך ולכן לא יכולה להתייחס מעקב לכך. בהצלחה

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות