שאלה דחופה לאחר בדיקה אצל רופא עיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

02/05/2021 | 21:48 | מאת: יריב

שלום ד"ר, קצת לחוץ - הייתי היום אצל רופא עיניים שביצע לי מספר בדיקות בגלל תלונות שלי על יובש בעיניים. אחת הבדיקות הייתה בדיקת ייצור דמעות ושם לי בעין מין מקל כזה שמחובר לנייר שאני צריך לעצום את העיניים ל-5 דקות ואז מוציאים אותו. כשהגעתי הביתה הסתכלתי על העיניים שלי, ובחלק של הקרנית שקרוב לאף - בשתי העיניים - נראה כאילו הקרנית שלי "נמעכה" ויש "שקע" בקרנית. האם זה הגיוני לאחר בדיקה כזאת? והאם זה אמור לעבור? תודה לך. יריב.

03/05/2021 | 07:36 | מאת: ד"ר עלוית וולף

הי, מדובר בבדיקה סטנדרטית ולא צפוי כל נזק. מאמינה שהכל יראה רגיל היום. יום נעים.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות