הזזת עיניים אצל ילדה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

24/02/2021 | 23:12 | מאת: הדס

שלום ד"ר,כבר 3 ימים שהילדה שלי בת 5.5 (התפתחות תקינה)ממצמצת המון את העיניים ומזיזה את העיניים לצדדים, למעלה או למטה פעם בעין ימין ופעם בשמאל. לא כל היום בד"כ בערב.שיחה של 5 דקות אני מבחינה בהזזה אחת מוזרה ומהירה.נראה שזה לא רצוני מאחר ושאלתי אותה למה היא מזיזה כאשר אני רואה והיא לא יודעת. אין כאבים ונראה שאין ירידה בראייה רואה גם מרחוק ( חשבתי שאולי בשל השהות בבית עם הקורונה היא הייתה הרבה זמן מסך) כמובן שעכשיו אני מגבילה ותור לרופא בעוד שבועיים האם זה דחוף?האם זה טיק?חרדה? אמא דואגת

28/02/2021 | 18:28 | מאת: ד"ר עלוית וולף

שלום רב, לצערי לא ניתן לתת אבחנה לפי תאור. אם אין תור בהקדם לרופאת עיניים מומלץ להתיעץ עם רופאת הילדים לגבי הדחיפות ולפעול לפי ההמלצות שלה.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות