בעיות ראייה אצל בת 13- אובחנה עם תסמונת אירלן

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

09/02/2021 | 00:45 | מאת: יעל

שלום רב, לפני שלוש שנים לאחר תלונות רבות שהיא לא רואה טוב, היא אובחנה עם אפס מיקוד ראייה, לא רואה טוב בכלל מקרוב, עוותים של הדף הכתוב, בעייה עם ראיית עומק ועוד.. היא אובחנה עם תסמונת אירלן וקיבלה משקפיים עם עדשות צבע מיוחדות ועזרים נוספים. לאחרונה המשקפיים כבר לא טובות והלכנו לאבחון נוסף הפעם אצל מאבחנת מוסמכת מטעם עמותת אירלן. והתברר שבנוסף לכל התופעות יש לה גם שדה ראייה מאוד מאוד צר שלא נבדק קודם. לאיזה רופא אנחנו צריכים לפנות שמטפל בילדים עם הבעיות האלה ? המשקפיים המיוחדות משפרות מאוד אבל היינו רוצים לעשות בדיקה מעמיקה ומקיפה

09/02/2021 | 21:59 | מאת: ד"ר עלוית וולף

ממליצה מאד בדיקה אצל רופא / רופאת עיניים עם תת התמחות בילדים.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות