דלקת באיזור האסניר מה זה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

13/12/2020 | 16:19 | מאת: רימאא

שלום בתי בת עשר שנים כבר כמה חודשים באיזור בין האף והעין מתנפח זה בא וחולף יום יומיים אחרי התחיל באוגוסט עד עכשיו האירוע חלף 4 פעמים רופא משפחה טען שזה אלרגיה אבל לקחתי אותה לרופא אאג וזה סיכום שלו מה זה ? האם זה מסוכך ניסיתי לקרוא באינטרנט לא מצאתי דבר דומה

14/12/2020 | 20:47 | מאת: ד"ר עלוית וולף

שלום רב, מומלץ להיבדק גם אצל רופא עיניים. באזור בין העין והאף נמצאת ניקוז הדמעות וגם רקמות נוספות שיכולות ליהיות מודלקות.

16/12/2020 | 15:34 | מאת: רימאא

היינו אצל רופא עיינים והוא אמר שהכל תקין

16/12/2020 | 15:36 | מאת: רימאא

האם ראית הקובץ ששלחתי? כי אצלי זה נראה כאילו לא מוצג אני מאוד מודאגת🙏🏻 האם זה מסוכן?

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות