חשד לפזילה אצל תינוק שבעה חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

28/04/2020 | 12:37 | מאת: רחל

שלום, תינוקי בן שבעה חודשים ולעיתים יש לו פזילה בעין שמאל כלפי פנימה בעוד עין ימין מתמקדת באמצע. לעיתים מאז לידתו נצפו סימני פזילה, אך כעת ככל שהוא מתבגר אני חוששת. יש לי פגישה עם רופא עיניים, אך רציתי לדעת האם בגיל הזה , לאור הפרטים שמסרתי, זה עדיין בגבול הנורמלי ונפוץ אצל ילדים ועתיד להסתדר לבד, או שמא זה מעיד על משהו מעבר?

28/04/2020 | 18:30 | מאת: ד"ר עלוית וולף

הי, בגיל 7 חודשים פזילה איננה דבר תקין. מומלץ להיבדק בדיקה מלאה כולל הרחבת אישונים ע״י רופאת עיניים מומחית ברפואת עיניים של ילדים לוודא שאכן הפזילה היא אמיתית ולקבל חוות דעת לגבי טיפול.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות