שטף דם בלחמית אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

27/04/2020 | 17:35 | מאת: אולגה

התינוקת שלי כמעט בת שבועיים ומאז הלידה יש לה שטפי דם בשתי העיניים בלחמית ממש מעל האישון. האם זה משהו שאמור לעבור מעצמו או שכדאי ללכת לרופא עיניים? תודה

28/04/2020 | 18:27 | מאת: ד"ר עלוית וולף

הי, שטפתי דם בלחמית עקב הלידה יכולים להופיע בילודים ואני מניחה שראה אותם גם רופא בתינוקיה לפני השחרור. לשטפי הדם בלחמית לוקח זמן להעלם, אולם השטח והצבע צריכים להשתפר. אם יש החמרה או שמופיעים שטפי דם חדשים מומלץ על בדיקה. אם מדובר על אותם שטפי דם שנספגים לאט ממה שציפית אין צורך בבדיקה.

28/04/2020 | 21:54 | מאת: אולגה

ככל הנראה זה נהיה יותר טוב. תודה רבה על התשובה.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות