פזילה אצל תינוק!!!!!

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

03/04/2020 | 17:58 | מאת: גלי

בהמשך לשאלה הקודמת תודה רבה על המענה זה לא משהו חדש, פשוט כשהיה קטן יותר לא התרגשתי כי ידעתי שפזילה זה נפוץ. הפזילה כעת היא רק כשהתינוק מסתכל ישר על חפץ מקרוב. בסיטואציה זו עין שמאל נוטה טיפה יותר פנימה. אני מצלמת אותו בלי פלש. האם כוונתך היא לבדוק את האור שיוצא אוטומט כתוצאה מהתמונה? האור שאני מבחינה בו נמצא בתוך האישון אך בקצה האישון ולא במרכזו. האור נמצא באותו מקום בשתי העיניים. תודה על התייחסותך הנוספת ושבת שלום גלי

19/04/2020 | 11:35 | מאת: ד"ר עלוית וולף

הי אם רפלקס האור ( הנקודה הלבנה) נמצא במרכז האישון בשתי העיניים המצב כניראה תקין. בנוסף אם ישנה מגמת שיפור ואת רואה פחות את העין ״ ניכנסת״ פנימה מאשר בעבר גם סימן טוב. בכל מקרה מומלץ לפנות לבדיקה אצל רופאת עיניים ילדים בהמשך.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות