בעיות עיניים עדומות וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

12/12/2019 | 11:23 | מאת: נדין

לכבוד ד"ר וולף הנכד בין 12 סובל מעיניים אדומות וכאבי ראש לעתים תכופות מה הטיפול הנדרש?

17/12/2019 | 09:29 | מאת: ד"ר עלוית וולף

שלום רב, בכל מצב של כאבי ראש המופיעים בתדירות גבוה מומלץ להתיעץ עם רופא הילדים לגבי בירור וסיבות אפשריות. לגבי עיניים אדומות ישצורך לברר לגבי תלונות נוספות כגון גרד היכול להתאים לתגובה אלרגית, הפרשות מוגלתיות היכולות להתאים לדלקת . בכל מקרה של תלונות חוזרות מומלץ להגיע לבדיקת רופא עיניים לצורך אבחנה וטיפול מתאים.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות