ניתוחי פזילה - בת 45

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

18/08/2019 | 18:08 | מאת: שירי

בת 45, עברתי 2 ניתוחי פזילה בשיטת קשירת שרירים סופית לאחר התאוששות) - היו הידבקויות ושריטה קלה בקרנית שעברה לאחר טיפול בטיפות. בהמשך ראיה ירודה באחת העיניים כולל סחרחורת כשמסתכלת רק בעין זו והגבלת תנועה חלקית באותה העין? האם יש קשר בין הדברים?

23/08/2019 | 17:24 | מאת: ד"ר עלוית וולף

שלום רב, אין לי נתונים לגבי סוג הפזילה שהיתה והאם היתה הגבלה בתנועות לפני, אולם באופן כללי יתכן שעקב ניתוח לתיקון הפזילה נוצרת הגבלה בתנועתיות העין. אם השריר קוצר באופן משמעותי יתכן וישנה הרגשה לא נוחה במבט. אם את סובלת מאד מומלץ להתייעץ עם הרופאה שניתחה אותך בקשר לפתרונות אפשריים.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות