נגישות
נגישות

ניתוח פזילה גיל 25

דיון מתוך פורום  מניעת עיוורון אצל ילדים בניהול עמותת לראות

21/11/2013 | 19:27 | מאת: אסף

שלום פרופ' יאיר אני בן 25 אם אני עושה ניתוח פזילה האם הדבר יכול להיות יותר פזילה ממה שיש לי עכשיו? אם רופא עיניים אומר לי שלא שווה לי לעשות פזילה ואתה אמרת לי שכדי לעשות את הניתוח מה אתה חושב על זה?

לקריאה נוספת והעמקה

הסיכוי שניתוח פזילה יחמיר את המצב אפסי במיוחד אם אנחנו משתמשים בתפרי התאמה. במקרה הגרוע ביותר תמיד אפשר לבצע תיקון. בכל מקרה זה נדיר. אם יש לך פזילה כדאי בהחלט לתקן.

28/11/2013 | 12:34 | מאת: אסף

מה הסיכוי שאחרי הניתוח הפזילה תחזור לי כי אמרת שהפזילה יכולה לחזור אחרי 4 חודשים או אחרי שנה או בחיים לא ? האם זה קשור למיומנות הרופא ?או שזה קשור במשהו אחר בכלל? אם עושים ניתוח אצלך האם אתה נותן אחריות אם חוזר הפזילה אז אפשר לעשות ניתוח חוזר או שצריך שוב לשלם מחדש על הניתוח ?

הסיכוי לחזרה תלוי במגוון גורמים בינהם כאלה שלא קשורים כלל למיומנות הרופא כמו סוג הפזילה, הצורך במשקפיים ועוד. הסיכוי לניתוח נוסף הוא קטן (10%).תחשוב חיובי - 90% שהבעייה נפתרת! אם זה קורה נגבה תשלום מופחת בגובה ההחזר מהביטוח/קופת חולים.

מנהל פורום מניעת עיוורון אצל ילדים בניהול עמותת לראות