חוסר שקט בשינה אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

31/10/2013 | 10:35 | מאת: מתוקה

שלום אני אימא לילד בן שנה וחודשיים שחסר שקט בשנת הלילה שלו הוא משתולל בשינה מתהפך המון ובוכה בכיות קצרות, התייעצתי עם רופא הילדים שלו אך הוא פתר את זה בשיניים, זה לא נראה לי הגיוני שהילד יסבול כל יום משיניים בפרט שיש לו כבר 7 שיניים, אשמח אם תייעץ לי מה אני יכולה לעשות ואיך אני יכולה לבדוק את העניין תודה מראש

01/11/2013 | 17:35 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום רב התיאור שלך יכול להתאים להפרעת שינה. קיימות הפרעות שינה מסוגים שונים וקשה להתרשם מהתיאור שלך באיזה סוג מדובר. קיימים סיוטי לילה, הפרעות בדרכי הנשימה, הפרעות בפיזיולוגיה של השינה ועוד. אם התופעה נמשכת ולא חולפת מציע יעוץ נוירולוגי ויעוץ מרפאת שינה לילדים המצויה בבית חולים דנה (איכילוב). בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות