זימון להתפתחות הילד בבית חולים

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

06/10/2013 | 10:27 | מאת: חגית

יש לי תאומים שנולדו בשבוע 30+1 במשקלים 1.462 , 1.351 . האם מכבי מחוייבת לאשר לי התחייבות להתפתחות הילד בבית החולים לפי הפניה שקיבלתי ? (בני 5 חודשים כרונולוגי ו-3 חודשים מתוקן) .

07/10/2013 | 17:08 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום חגית מכבי איננה מחויבת להפנותך להמשך מעקב בבית החולים. מכבי, כמו שאר קופות החולים, הקימה מערכת עניפה של מכונים להתפתחות הילד באיכות גבוהה מאד. לפיכך, ניתן בהחלט להמשיך במעקב, איבחון וטיפול במידת הצורך במסגרת המכון להתפתחות הילד של מכבי שנמצא באיזור מגורייך. רופא הילדים יכול להפנותך למכון. בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות