דייסה לפגים גיל כרונולוגי

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

20/09/2015 | 00:03 | מאת: שירן

שלום רב. האם מומלץ לתת דייסה לפג בן 5 חודשים כרונולוגי? ואיזה דייסה? האם נכון שדייסת קורנפלור רק משמינה ומכבידה על הקיבה ולא כל כך מכילה ויטמינים? תודה

20/09/2015 | 20:38 | מאת: ליטל בוזאק

היי שירן. הדייסות למיניהן מכילות תוספת של קלוריות ובדרכ למטרה של עליה במשקל. אני לא יודעת מה התינוק שלך אוכל, יכול להיות שהתמל בלי הדייסה מספקת לו מספיק קלוריות. הדייסות הראשונות שאיתן מומלץ להתחיל הן האורז והקורנפלור. תבחרי אחת מהן. אם את רואה איזשהו שינוי אצל התינוק אפשר להחליף. בכל מקרה הייתי מתייעצת עם רופא הילדים שלך כי איני יודעת באיזה שבוע הוא נולד, לפני כמה זמן השתחרר ואם זה לא מעמיס עליו מדיי וכדאי לשמוע את דעתו... בהצלחה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות