פליטות בפגים

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

21/02/2015 | 14:38 | מאת: אמיר

שלום לכם אני צריך עזרה דחוף נולדו לי לפני חודשים שני תאומים חמודים מאז שנולדו הם לא מפסקים לפלוט כשהם יצאו מהפגייה התגלה לנו שיש להם כנראה רפלוקס האכלנו מטרנה תוך כדי הסמכת האוכל ב דייסת קורנפלור זה עזר טיפה אך המישכו בפליטות עם הזמן הפליטות נהיו יותר ויותר גרועים וגרמו לילדים להוציא חלב דרך האף ולהחנק כמה פעמים (גם תוך כדי שינה) עברנו ל נטורליון ar הפסיקו עם הפליטות לחלוטין אך התחילו לשלשל תצואה צהובה ודלילה מאוד האם כדי לנסות את האנפמיל?? אנחנו כבר מבולבלים ולא יודעים מה לעשות חשוב לי לציין שבנוסף לפליטות ולשילשולים הילדים לא רגועים במשך כל היום

27/04/2015 | 21:38 | מאת: ליטל בוזאק

אמיר שלום רב, אני יודעת שעבר זמן רב מאז פנייתך אלינו ומניחה כי היום אתה נהנה מהקטנטנים... רפלוקס היא תופעה מאוד שכיחה בקרב תינוקות ובפגים. נוטרילון AR הוא התמל המקביל לאנפמיל. נוטרילון של חברת טבע ואילו האנפמיל של חברת סימילאק. לא חושבת שיהיה איזשהו שינוי במעבר מאחד לשני. כמובן שיש להתייעץ עם הרופא המטפל. סביר מאוד שהילדים לא רגועים בגלל תחושת האי נוחות במערכת העיכול שמאוד מתאימה בגיל לגזים או קוליק. אם הילדים ממשיכים לפלוט הרבה במהלך היום, חוסר השקט יכול לנבוע מתחושת הצריבה שהגורם לה הוא מיצי הקיבה שעולים ביחד עם האוכל. אפשר לשאול את הרופא המטפל אם כדאי להתחיל בטיפול נוגד חומצה כגון זנטק כדי להקל עליהם. בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות