בקיעת שיניים

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

16/04/2014 | 09:39 | מאת: אורטל

שלום,בני בן שנה מוציא שיניים,כרגע הוא מוציא את 2 השיניים העליוניות וכבר תקופה ארוכה שיש לו ירידה בתיאבון,ריור קשה,עצבנות,שינה לא טובה וכל התופעות הנוספות..אך השיניים עדיין לא יצאו.. בימים האחרונים זה נהיה קשה יותר,בלילות הוא קם המון משינה ובוכה בהיסטריה,ולא מצליח להירדם,ובקושי לאכול..ורק עם אקמול הוא מצליח להירגע ולהירדם..השאלה שלי אם זה בסדר לתת לו אקמול כל לילה בתקופה הזו? אני מפחדת שהוא היתרגל לאקמול,או שזה יעשה נזק כזה או אחר..כבר 5 לילות שאני נותנת לו אקמולי כדי שירגע וירדם..אשמח לחוות דעתך..תודה

22/04/2014 | 06:43 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום אורטל כאבי שיניים לא נמשכים בד"כ יותר מיום יומיים ןלכן לא סביר שזו הסיבה לאי שקט של בנך. הריור הרב וחוסר התיאבון יכולים לרמז על דלקת של חלל הפה או מחלה אחרת. מציע שייבדק ע"י רופא הילדים כדי לאתר את הסיבה. שימוש באקמול מדי לילה אינו מסוכן אך אינו מומלץ ולכן יש לאתר את סיבת התלונות. בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות