אם עם דיכוי חיסוני

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

06/08/2013 | 13:07 | מאת: ליאור

מה ההמלצה לגבי ילדים בני 15 ו- 10 שלא חוסנו בגלל דיכוי חיסוני של האם ( מחלת קוליטיס ולקיחת תרופות אימוראן+ אואזופי ), תודה

07/08/2013 | 18:50 | מאת: ד"ר ערן קופל

במצב של אדם עם מצב של דיכוי חיסוני שמתגורר בבית עם ילדים מועמדים לחיסון חי-מוחלש (OPV), הילדים לא יחוסנו בחיסון החי-מוחלש. כמו תמיד, מומלץ להשלים את חיסוני השגרה עבור כל הילדים, אם יש צורך, לרבות החיסון המומת לפוליו הניתן בזריקה לשריר (IPV). יש לציין, שבמבצע זה, המועמדים לחיסון הם ילידי 1.1.2004 ואילך, כך שילדייך ממילא גדולים לצורך זה המבצע הנוכחי. בברכה, ערן

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות