אימורן וחיסון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

18/08/2013 | 12:44 | מאת: אמא

שלום רב, בני בן שנתיים ואמור לקבל את החיסון הפוליו המוחלש ב-2 טיפות לפה. אני בת 44 חולת קרוהן, נוטלת אימוראן 150 מ"ל ליום. אמרו בתקשורת כי מי שיש לו דיכוי חיסוני, או נוטל תרופות המדכאות את המערכת החיסונית אסור לו להימצא בקרבת מי שקיבל את החיסון. אני לוקחת כל יום אימורן 150 מ"ל, וכמובן שנמצאת כל היום עם בני בן השנתיים האם אני צריכה לחסן אותו או לא? תודה רבה ורק בריאות

18/08/2013 | 13:33 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך שמכיר את מצבך הגופני ומצב מערכת החיסון

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות