חיסון חצבת לילדה חולת אפילפסיה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

16/12/2018 | 08:35 | מאת: שרית דויטש

שלום רב, הבת שלי בת 9 חולת אפילפסיה לא חוסנה מכיתה א בחיסונים עקב אי איזון במחלה. כיום מצבה השתפר והנוירולוג נתן לי אישור לחסן אוצה. פניתי לאחות ששיכת לבית ספר של הבת שלי (לב המושבה בנס ציונה) לטענתה הבקשה שלי הועברה למשרד הבריאות אך טרם ניתן אישור לחסן אותה. האם יש דרך לעזור לי לקדם את מתח התשובה על מנת שתחוסן בהקדם??? כמו כן אשמח לדעת האם אני נדרשת לנהוג באופן שונה או מיוחד לאור מחלת האפילפסיה לאחר מתן החיסון??? תודה רבה שרית דויטש 0524740212

אנסה לבדוק בברכה, ד"ר אודי קלינר

26/12/2018 | 18:04 | מאת: שרית

אשמח לדעת האם הצלחת לברר את העניין, מדוע יש עיכוב. מעריכה מאוד את עזרתך

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות