תרופה מדכאת חיסון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

01/10/2013 | 09:36 | מאת: אמיר

היי- אני חולה קרוהן בן 36 ונוטל מספר שנים פורינטול אשר מדכאת מערכת חיסון. לפני חודש וחצי הפסקתי עם התרופה על מנת שילדיי יוכלו לקבל חיסון כנגד פוליו. אתמול ערכתי בדיקת דם WBC 6.7 כאשר בזמן נטילת התרופה זה היה עומד על 3.7. אתמול ילדיי עשו את החיסון האם לאור הבדיקות דם שלי אני עדין חשוף? למרות שהייתי ילד קיבלתי את החיסון? אם אני חשוף מהן ההנחיות שעלי לנקוט ? ולכמה זמן?

01/10/2013 | 10:14 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

בחיסון עצמו אין סכנה גם אם תחשף לנגיף המוחלש. אם קיבלת את החיסון שהיית ילד ומערכת החיסון שלך מתפקדת אז אתה מחוסן לנגיף

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות