פוליו - וניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

24/09/2013 | 18:35 | מאת: רועי

שלום רב , ותודה מראש על תשובתכם ילדי עבר חיסון שתי טיפות (פוליו ) לפני שלשה ימים , הוא מתכונן להתארח בחג אצל סבו . סבו עבר ניתוח מעקפים, (פחות משנה ) , ובנוסף יש לו צינורית להוצאת אבנים בכליות (שמו לו את הצינורית ממש לאחרונה ) ,יתכן גם שקיבל משככי כאבים בטיפולים שעבר האם ישנה בעיה שיתארח אצל סבו ? 2. בנוסף יתארחו בחג גם בני דודיו , שחלקם בני פחות משנה , האם נתון זה גורם בעיה כל שהיא? אודה לתשובתכם המהירה

26/09/2013 | 11:10 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אין שום מניעה ניתן להיפגש עם כולם ולחגוג חג שמח נ"ב כרגיל יש להקפיד על כללי היגיינה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות