אולטרה-סאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

18/12/2016 | 20:52 | מאת: אורית

שלום ד"ר נכבד, בבדיקת של אולטרה סאונד של בלוטת התריס מצאו באונה השמאלית תהליך היפואקוגני בגודל 2.2 ס"מ מעט ווסקולרי עם מבנה של ציסטה ספונגיפורמית. רופא א.א.ג. שלח אותי לבי"ח לעשות ניקור מחט בלוטת התריס בהנחיית US. שאלתי היא: האם זה הכרחי או שיש טיפול אחר, האם זו דלקת? האם זה גם שייך לאנדוקרינולוגיה? בתודה מראש, המודאגת אורית

שלום רב בשל בעיה טכנית, תשובתי התעכבה מאוד. באם הנושא עדיין רלוונטית נא צור קשר שוב. בברכה ד"ר חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון