התמכרות

דיון מתוך פורום  התמכרויות - אבחון וטיפול

12/06/2013 | 15:03 | מאת: יונה

שלום! שנים רבות היתי מכורה לעישון מריחואנה וחשיש, שנה וחצי האחרונה התמכרתי לעשן נייס גיי. הכמויות הלכו וגדלו למרות שהיתי בהריון ובהמשך ילדתי בן מתוק הבחור שלי!! תודה לאל שהוא בריא! חשתי שאני לא מסוגלת להנות אפילו ממנו.הצלחתי לעצור רק כאשר יצאתי איתו לחול לביקור הורים. כעת אני לא מעשנת כבר חודש וחצי אך מצב הרוח שלי לאבילי וגרוע מאוד. אני סובלת מרגזנות, התפרצויות זעם, מחשבות דיכאוניות, התעסקות יתר בעבר. בעלי מנסה לתמוך בי,אך רוב הסיחות שלנו מסתיימות בריב ובכי, לאחר ההתפרצויות ומריבות מאוד קשה לי לקחת את עצמי בידיים ואני חשה את עצמי ריקה ושבורה,רגשות אשם גומרות אותי...מה יכול לעזור לי? אני ארגיש שמחה מתישהו???

שלום, התמכרות לנייס גיי הרבה יותר שכיכה ומסוכנת עקב חומרים שנכנסים לתרכובת. המלצנ היא לעשות גמילה מבוקרת אצל רופא מומחה בהתמכרויות ואף לעזר בטיפול תרופתי בזמן גמילה

מנהלי פורום התמכרויות - אבחון וטיפול