קונצרטה 36 למכור נקי

דיון מתוך פורום  התמכרויות - אבחון וטיפול

22/10/2013 | 13:49 | מאת: ירונציק

שלום רב , אני מכור נקי לאלכוהול כשנתיים וחצי , אובחנתי ע"י מומחה להתמכרויות וגם בעבר כסובל מהפרעות קשב וריכוז שמקשים עליי בכל תחומיי החיים כולל לימודי תואר , אני מטופל גם לדיכאון ב- 60 מ"ג פריזמה וטריל 200 ליום נגד אימפולסיביות. לאחרונה הומלץ לי ליטול 36 מ"ג קונצרטה אך הייתי מעוניין לקבל דעה נוספת האם כמכור זה יכול להוות לי בעיה עצם העובדה שאני מכור, והאם הטיפול של הקונצרטה כן יכול לעזור לי ? לציין , שבעבר ניסיתי גם ריטלין וגם קונצרטה אבל לא הייתה השפעה טובה , לדעת הרופאה בגלל שהייתי גם שותה אלכוהול באותה תקופה

שלום, לפי החברה שמייצרת קונצרטה תרופה פחות ממכרת מריטלין רגיל. אבל עדיין מסוכנת מבחינת התמכרות לכן כשאתה לא חייב לא כדי לטול תרופה הזו.

מנהלי פורום התמכרויות - אבחון וטיפול