ממוגרפיה וסיליקון בחזה

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

20/05/2014 | 08:30 | מאת: חן

כמה זמן אחרי ניתוח הרמת חזה והגדלה אפשר לעשות ממוגרפיה, כל כמה זמן רצוי לעשות בדיקה שיגרתית ואיזו עדיפה במקרה שכזה. בת 37 ללא עבר במשפחה. שאלה נוספת אחרי הניתוח (3 חודשים אחרי) יצאו כ-3 כדוריות קטנות על הפיטמה כמו יבלות לא קשות... האם צריך להדאיג? תודה מראש...

שלום חן, בגיל 37 בד"כ לא עושים ממוגרפיה כי יעילות של הבדיקה בגיל זה מוגבלת. בגיל שלך אני ממליצה לבצע את אולטרה סאונד שד לפני ניתוח מתוכנן כמובן. במידה ולא עשית , את יכולה לעשות אותו עכשיו. לגבי שינויים שהופיעו בפטמה אחרי ניתוח, אני ממליצה לך קודם כל להתיעץ עם המנתח שלך.

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול