בדיקת אולטרסאונד לגילוי סרטן השד

דיון מתוך פורום  גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול

17/05/2014 | 22:05 | מאת: ש

שלום, איפה אפשר לעשות בדיקת אולטרסאונד לגילוי של גידול או סרטן בשד ? האם חייבים לעשות את זה בתל השומר או שאפשר לעשות את במקום אחר באופן פרטי, יש לי ביטוח פרטי של הראל. תודה שיר

האם את מתכוונת לאולטרה סאונד שד אוטומטי ? יש 3 מכשירים בארץ , כפי שציינת ב"ח תל השומר, ב"ח בילינסון ובמרכז בריאות השד אולטרה מדיקל - זה המרכז פרטי וכן מקבלים החזר מהראל .

02/06/2014 | 16:18 | מאת: מיכל

התקשרת להראל ע"מ לבדוק כיסוי הבדיקה דרך הביטוח ונאמר לי שבדיקות דימות שד אינן מכוסות.

מנהלי פורום גילוי מוקדם של סרטן השד - אבחון וטיפול