בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

31/10/2002 | 23:24 | מאת: רחל הדואגת

שלום פעילות יתר של בלוטת התריס נמצא בבדיקה: TSH 0.06 מה זה אומר על מצב הבלוטה? זה בקשר לבן שלי שמטופל בנרקפטיזול 9 מ"ג. תודה רחל

31/10/2002 | 23:50 | מאת: פרופ' איש שלום

לרחל שלום רב, בנך סובל מפעילות יתר של בלוטת התריס ומטופל במרקפטיזול , שהוא טיפול מקובל לבעיה זו . כדי לתת תשובה מפורטת יותר אני צריכה לבדוק אותו ולקבל נתונים נוספים כגון גודל וצורת בלוטת התריס, כיצד הוא מגיב לטיפול התרופתי , האם יש תופעות לואי לטיפול. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס